IDOM a prezentat astăzi, într-o conferință de presă, rezultatele și concluziile colectate în urma desfășurării Conferinței Naționale din 21 noiembrie curent

Astăzi, 30 noiembrie 2017, Institutul pentru Drepturile Omului din Moldova (IDOM) a organizat o conferinţă de presă cu genericul: „Deficiențe și soluții în asigurarea respectării drepturilor omului în privința persoanelor cu dizabilități mentale, persoanelor care trăiesc cu HIV/SIDA și victimelor malpraxisului medical din Republica Moldova”. Evenimentul a avut loc în sediul IDOM.

În cadrul acestei conferințe, Coordonatorul de Proiect – Radu Bobeică a prezentat rezultatele și concluziile colectate în urma desfășurării Conferinței Naționale din 21.11.17. Acestea urmează să fie incluse în cadrul documentelor elaborate, ulterior, vor fi expediate factorilor de decizie din sectorul public.

Acest eveniment a fost posibil datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Opiniile exprimate aparțin autorilor și nu reflectă, în mod necesar, poziția USAID sau a Guvernului SUA. 

Pentru mai multe detalii, persoana de contact este Radu Bobeică – Coordonator de Proiect în cadrul IDOM (tel: +373 767 15 585 sau email: radubobeica@yahoo.com).

Foto de la eveniment:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *