Masă Rotundă de consultare a Raportului de analiză privind implementarea articolului 33 al Convenției ONU privind drepturile persoanelor cu dizabilități

Astăzi, 3 Octombrie 2017, în incinta Centrului de instruiri Keystone Moldova a avut loc o Masă Rotundă de consultare a Raportului de analiză privind implementarea articolului 33 al Convenției ONU privind drepturile persoanelor cu dizabilități, elaborat de către Institutul pentru Drepturile Omului din Moldova (IDOM) în cadrul proiectului ”Promovarea și monitorizarea drepturilor persoanelor cu dizabilități din instituțiile rezidentiale cu profil psiho-neurologic” implementat de Keystone Moldova, în colaborare cu AOPD și EASPD din sursele financiare ale UNIUNII EUROPENE.

Cu un mesaj de salut a venit Parascovia Munteanu – reprezentanta Keystone Moldova. După care a urmat Dumitru Russu – reprezentantul Institutului pentru Drepturile Omului din Moldova, cu prezentarea draftului Raportului de analiză. Spre finalul evenimentului au avut loc discuții asupra raportului, participanții au făcut comentarii și recomandări.

   

În continuare, consultați draftul Raportului prezentat:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *