Cursuri de instruire pentru directori și managementul de conducere al spitalelor clinice de psihiatrie și pentru personalul responsabil de asistarea și supravegherea beneficiarilor/pacienților din aceste spitale

Institutul pentru Drepturile Omului din Moldova (IDOM) și-a exprimat susținerea Guvernului în vederea executării unor obiective prevăzute de Capitolul XII, pct. C din Programul de activitate al Guvernului RM pentru anii 2016-2018, dedicate drepturilor persoanelor cu dizabilități.

Astfel, în perioada 14-16 iunie 2017 și, respectiv, 15-17 iunie 2017, IDOM a organizat două traininguri privind ,,Abilitarea capacităților angajaților spitalelor clinice de psihiatrie în vederea asigurării respectării drepturilor persoanelor cu dizabilități mentale și intelectuale”.

Primul training a fost destinat directorilor și managementului de conducere al spitalelor clinice de psihiatrie (inclusiv medicii-șefi de secție și asistenții medicali superiori, etc.), iar al doilea training a fost organizat pentru personalul responsabil de asistarea și supravegherea beneficiarilor/pacienților din aceste spitale.

Prin urmare, evenimentul a avut loc  în incinta Complexului turistic ,,ODISEU” din or. Vadul lui Vodă.

Această activitate este susținută financiar de Agenția Suedeză pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională (SIDA).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *